download

Eerste half jaar

Het eerste half jaar gaat volgens mij best goed. Ik merk wel dat ik het lastig vind om van huis te zijn. Ik ben in februari naar een concert in Groningen geweest waar ik mij niet lekker voelden. Ik had het gevoel van hyperventilatie. Toen ik weer thuis was gekomen was het ineens weg.

Maart 2018: Ook in maart bij de show van Jochem Meijer kreeg ik dit gevoel. Ik heb zelfs geslapen tijdens de voorstelling. Het lijkt wel of ik mij niet lekker voel in vreemde en drukke omgevingen. Het gaat beter dan de eerste maanden maar ik ben er nog steeds niet.

Mei 2018: Ik heb een carrièreswitch gemaakt en ben daar 1 januari gestart. Tenminste na mijn ziekenhuis bezoeken en herstel. In februari ben ik begonnen en na de mei vakantie ben ik fulltime gaan werken. Ik wilde dit al sneller maar dat mocht niet van de bedrijfsarts. De spanningen die ik nog wel eens ervaar als ik van huis ben en in drukke omgevingen heb ik nog steeds. Ik heb wel het idee dat dit minder is geworden.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Schrijf een reactie!

Word lid van de Brugada community!
Ontmoet lotgenoten en deel je ervaringen en vragen op de community.

opmerkingen

Er zijn nog geen reacties
Community blog

Webinar Brugada Syndroom

Harteraad organiseert samen met het Erasmus MC een online informatieavond voor mensen met het Brugada syndroom en hun familieleden. Dr. Sing-Chien Yap (cardioloog-elektrofysioloog), dr. Janneke

Lees verder »
Biotronik ICD
Community blog

Webinar ICD en autorijden

In samenwerking met het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) organiseert de ICD App op woensdag 14 april om 20:00 uur de webinar” ICD & autorijden”.Tijdens dit webinar (via

Lees verder »