download

Eerste half jaar

Het eerste half jaar gaat volgens mij best goed. Ik merk wel dat ik het lastig vind om van huis te zijn. Ik ben in februari naar een concert in Groningen geweest waar ik mij niet lekker voelden. Ik had het gevoel van hyperventilatie. Toen ik weer thuis was gekomen was het ineens weg.

Maart 2018: Ook in maart bij de show van Jochem Meijer kreeg ik dit gevoel. Ik heb zelfs geslapen tijdens de voorstelling. Het lijkt wel of ik mij niet lekker voel in vreemde en drukke omgevingen. Het gaat beter dan de eerste maanden maar ik ben er nog steeds niet.

Mei 2018: Ik heb een carrièreswitch gemaakt en ben daar 1 januari gestart. Tenminste na mijn ziekenhuis bezoeken en herstel. In februari ben ik begonnen en na de mei vakantie ben ik fulltime gaan werken. Ik wilde dit al sneller maar dat mocht niet van de bedrijfsarts. De spanningen die ik nog wel eens ervaar als ik van huis ben en in drukke omgevingen heb ik nog steeds. Ik heb wel het idee dat dit minder is geworden.

Geef een antwoord

Meer berichten