download

De tondeuse

Af en toe dan doe je wat en dan vraag je je af of dat kan met een ICD. Bijvoorbeeld door de beveiligingspoortjes in een winkel of sommige bewegingen die je maakt. Ik heb best wat borsthaar en voor de zomer haal ik de tondeuse hier altijd over. Ik begin met mijn buik en ga langzaam omhoog. Dan kom ik bij de ICD en toen vroeg ik mij af, kan dat? Straks gaat hij af. Ik heb het heel voorzichtig gedaan en het ging goed! Ik sta er niet zoveel bij stil de ICD hoort er nu gewoon bij. Toch zijn dit wel grappige momenten.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Schrijf een reactie!

Word lid van de Brugada community!
Ontmoet lotgenoten en deel je ervaringen en vragen op de community.

opmerkingen

Er zijn nog geen reacties
Community blog

Webinar Brugada Syndroom

Harteraad organiseert samen met het Erasmus MC een online informatieavond voor mensen met het Brugada syndroom en hun familieleden. Dr. Sing-Chien Yap (cardioloog-elektrofysioloog), dr. Janneke

Lees verder »
Biotronik ICD
Community blog

Webinar ICD en autorijden

In samenwerking met het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) organiseert de ICD App op woensdag 14 april om 20:00 uur de webinar” ICD & autorijden”.Tijdens dit webinar (via

Lees verder »