Trauma-therapie-Haptonoom-Leeuwarden-Esser

Haptonoom

De zomervakantie is alweer voorbij en het gaat goed op mijn werk en thuis. Toch gaat het niet zo lekker. Ik heb geen Brugada aanval meer gehad maar de spanningen waar ik het eerder over had zijn nog steeds niet weg en ik heb af en toe huilbuien en ben snel geprikkeld. Ik vermoed dat de hele situatie nu pas binnenkomt. Ik ben bij de huisarts geweest en die stuurt mij door naar een haptonoom.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Schrijf een reactie!

Word lid van de Brugada community!
Ontmoet lotgenoten en deel je ervaringen en vragen op de community.

opmerkingen

Er zijn nog geen reacties
Community blog

Webinar Brugada Syndroom

Harteraad organiseert samen met het Erasmus MC een online informatieavond voor mensen met het Brugada syndroom en hun familieleden. Dr. Sing-Chien Yap (cardioloog-elektrofysioloog), dr. Janneke

Lees verder »
Biotronik ICD
Community blog

Webinar ICD en autorijden

In samenwerking met het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) organiseert de ICD App op woensdag 14 april om 20:00 uur de webinar” ICD & autorijden”.Tijdens dit webinar (via

Lees verder »