een-jaar-VERDER_feestelijk

Een jaar verder

Ik ben een aantal keer bij de haptonoom geweest en ik merk dat ik daardoor meer rust krijg. Ik weet waar ik op moet letten en wat ik kan doen als de spanningen weer komen. Het vertrouwen in mijn lichaam heeft een flinke klap gehad en dat heeft ook tijd nodig. Ook al duurt dat mij al te lang moet ik dit accepteren. Vergeleken met een half jaar terug gaat het wel stukken beter.

Rond 27 december ( de dag dat ik weggevallen ben in 2017) merk ik dat ik wel wat mindere dagen heb. Ik dacht een jaar verder dan gaat alles weer goed maar blijkbaar ben je er toch mee bezig in je hoofd. Ik zoek afleiding als ik hier te veel in blijf hangen. Accepteren en rust zoeken is nu gewoon de oplossing.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Schrijf een reactie!

Word lid van de Brugada community!
Ontmoet lotgenoten en deel je ervaringen en vragen op de community.

opmerkingen

Er zijn nog geen reacties
Community blog

Webinar Brugada Syndroom

Harteraad organiseert samen met het Erasmus MC een online informatieavond voor mensen met het Brugada syndroom en hun familieleden. Dr. Sing-Chien Yap (cardioloog-elektrofysioloog), dr. Janneke

Lees verder »
Biotronik ICD
Community blog

Webinar ICD en autorijden

In samenwerking met het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) organiseert de ICD App op woensdag 14 april om 20:00 uur de webinar” ICD & autorijden”.Tijdens dit webinar (via

Lees verder »