ICD App

De ICD App biedt onder andere een ICD-handboek, actueel nieuws en handige tools. Bij de totstandkoming van de ICD-App zijn andere ICD-dragers, cardiologen en verpleegkundigen betrokken die eraan werken zodat de informatie actueel blijft.

Beschikbaarheid ICD App

De ICD App is via iTunes gratis te downloaden voor de iPhone en de iPad. Via Google Playstore is de App voor Android smartphones te downloaden. Ook is de ICD App als webapp (mobiele website) beschikbaar voor iedereen die geen iPhone of iPad heeft. Ga op uw smartphone of tablet naar m.icdapp.nl en maak gebruik van deze webapp.

www.icdapp.nl

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Meer nieuws

Community blog (alleen voor leden)

Berichten met het label ‘Community Blog’ kunnen alleen gelezen worden door leden. Wil je deze berichten ook lezen, meld je dan gratis aan!

Steun de Brugada community

Meer info