ICD App

De ICD App biedt onder andere een ICD-handboek, actueel nieuws en handige tools. Bij de totstandkoming van de ICD-App zijn andere ICD-dragers, cardiologen en verpleegkundigen betrokken die eraan werken zodat de informatie actueel blijft.

Beschikbaarheid ICD App

De ICD App is via iTunes gratis te downloaden voor de iPhone en de iPad. Via Google Playstore is de App voor Android smartphones te downloaden. Ook is de ICD App als webapp (mobiele website) beschikbaar voor iedereen die geen iPhone of iPad heeft. Ga op uw smartphone of tablet naar m.icdapp.nl en maak gebruik van deze webapp.

www.icdapp.nl

Deel dit bericht:

Lees ook deze artikelen

community wereldbol

Kom in contact!

De Brugada Community ben ik begonnen om informatie over het Brugada syndroom op een plek te bundelen en om in contact te komen met lotgenoten.

enquete

Samenvatting enquête

De enquête om een expertisecentrum te beoordelen en gelijk ook een beeld te krijgen van onze achterban is afgerond. Dit heeft veel bruikbare informatie opgeleverd,

thermometer

Adviesbrief medicatie en koorts

Uit een enquête is gebleken dat meerdere behandelaren niet goed weten wat ze moeten doen als er een Brugada patiënt met koorts binnenkomt. Dit kan