download

Word ik ooit nog de oude?

Ik zeg regelmatig: ik ben nog steeds niet de oude. In een gesprek met iemand zei diegene: je leeft opnieuw, waarschijnlijk word je niet meer de oude. Daar moest ik even over nadenken. Ik zal nooit vergelijkingsmateriaal hebben dus kan beter het oude loslaten en genieten van de nieuwe ik. Mijn leven is totaal veranderd dus dat moet ik accepteren. Ik leef nu en niet meer 3 jaar terug. Ik probeer van alles te genieten en hoop op een mooie toekomst!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Schrijf een reactie!

Word lid van de Brugada community!
Ontmoet lotgenoten en deel je ervaringen en vragen op de community.

opmerkingen

Er zijn nog geen reacties
Community blog

Webinar Brugada Syndroom

Harteraad organiseert samen met het Erasmus MC een online informatieavond voor mensen met het Brugada syndroom en hun familieleden. Dr. Sing-Chien Yap (cardioloog-elektrofysioloog), dr. Janneke

Lees verder »
Biotronik ICD
Community blog

Webinar ICD en autorijden

In samenwerking met het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) organiseert de ICD App op woensdag 14 april om 20:00 uur de webinar” ICD & autorijden”.Tijdens dit webinar (via

Lees verder »