Loslaten

Tijd om los te laten

De vakantie is weer om. Ik voel mij goed en de spanningen om die zo maar te noemen heb ik onder controle. Ik ervaar ze helaas nog steeds maar ik kan ze redelijk onder controle houden en ik ga en sta waar ik wil. Helaas hebben we een dipje in onze relatie. Ik merk dat door deze gebeurtenis ik zoveel met mijzelf bezig ben geweest dat ik mijn gezin over het hoofd heb gezien. Ook wel begrijpelijk maar er moet wat gebeuren. Wij hebben heel veel gepraat en ik kan de knop nu ook wel omzetten en er weer te zijn. Wij zien het allebei positief in. Jammer dat een ziekte niet alleen impact heeft op jezelf maar ook de mensen om je heen.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Schrijf een reactie!

Word lid van de Brugada community!
Ontmoet lotgenoten en deel je ervaringen en vragen op de community.

opmerkingen

Er zijn nog geen reacties
Community blog

Webinar Brugada Syndroom

Harteraad organiseert samen met het Erasmus MC een online informatieavond voor mensen met het Brugada syndroom en hun familieleden. Dr. Sing-Chien Yap (cardioloog-elektrofysioloog), dr. Janneke

Lees verder »
Biotronik ICD
Community blog

Webinar ICD en autorijden

In samenwerking met het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) organiseert de ICD App op woensdag 14 april om 20:00 uur de webinar” ICD & autorijden”.Tijdens dit webinar (via

Lees verder »