74851107_180215436482556_8302707919640592384_o

Hardlopen met het Brugada syndroom

Vijf weken terug ben ik begonnen met hardlopen. Na mijn hartstilstand (bijna 2 jaar terug) heb ik niet echt meer gesport. Mijn conditie was dus niet best. Toch ben ik nu vijf weken fanatiek bezig en het resultaat mag er zijn! 5km in 31min. Ik ben er trots op :-). Gelukkig heb ik niet echt meer de angst dat mijn hart het niet aan kan en mocht het mis gaan heb ik altijd de icd bij me ;-). Tot nu toe geen klachten meer gehad dus hopelijk blijft dat zo en kan ik verder naar de 10km!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Schrijf een reactie!

Word lid van de Brugada community!
Ontmoet lotgenoten en deel je ervaringen en vragen op de community.

opmerkingen

Er zijn nog geen reacties
Community blog

Webinar Brugada Syndroom

Harteraad organiseert samen met het Erasmus MC een online informatieavond voor mensen met het Brugada syndroom en hun familieleden. Dr. Sing-Chien Yap (cardioloog-elektrofysioloog), dr. Janneke

Lees verder »
Biotronik ICD
Community blog

Webinar ICD en autorijden

In samenwerking met het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) organiseert de ICD App op woensdag 14 april om 20:00 uur de webinar” ICD & autorijden”.Tijdens dit webinar (via

Lees verder »