Auteur foto

Weer naar het ZH

Het ging goed sinds februari alleen heeft ons dochtertje van drie jaar oud koorts. Helaas moeten we dus weer naar het ziekenhuis omdat koorts Brugada kan uitlokken. Hoe klein het risico ook is, je neemt geen risico. We zouden morgen een weekend naar de Efteling maar hoe dit nu gaat lopen weet ik niet. Hopelijk is ze snel weer de oude.

Update 15-11-2019

Ons dochtertje ligt nog in het ziekenhuis. Vandaag gestopt met diclofenac en ze kreeg direct weer iets verhoging. Helaas nog niet naar huis dus. Ik ben naar Zwolle gereden om mijn vrouw af te lossen. Deze nacht blijf ik bij haar slapen. Of de Efteling nu nog door gaat is niet te zeggen. Ons dochtertje is wel vrolijk en ziet er wel een stuk beter uit dan afgelopen week. De afspraak is nu dat als de koorts vannacht niet terug komt dan mag ze naar huis. Komt deze wel weer terug dan krijgt ze weer diclofenac en dan word het zondag of maandag naar huis. We hopen het beste.

Geef een reactie

Meer berichten