Naamloos

Weer naar het ZH

14-11-2019

Het ging goed sinds februari alleen heeft ons dochtertje van drie jaar oud koorts. Helaas moeten we dus weer naar het ziekenhuis omdat koorts Brugada kan uitlokken. Hoe klein het risico ook is, je neemt geen risico. We zouden morgen een weekend naar de Efteling maar hoe dit nu gaat lopen weet ik niet. Hopelijk is ze snel weer de oude.

Update 15-11-2019

Nora ligt nog in het ziekenhuis. Vandaag gestopt met diclofenac en ze kreeg direct weer iets verhoging. Helaas nog niet naar huis dus. Ik ben naar Zwolle gereden om mijn vrouw af te lossen. Deze nacht blijf ik bij haar slapen. Of de Efteling nu nog door gaat is niet te zeggen. Nora is wel vrolijk en ziet er wel een stuk beter uit dan afgelopen week. De afspraak is nu dat als de koorts vannacht niet terug komt dan mag ze naar huis. Komt deze wel weer terug dan krijgt ze weer diclofenac en dan word het zondag of maandag naar huis. We hopen het beste.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Schrijf een reactie!

Word lid van de Brugada community!
Ontmoet lotgenoten en deel je ervaringen en vragen op de community.

opmerkingen

Er zijn nog geen reacties
Community blog

Webinar Brugada Syndroom

Harteraad organiseert samen met het Erasmus MC een online informatieavond voor mensen met het Brugada syndroom en hun familieleden. Dr. Sing-Chien Yap (cardioloog-elektrofysioloog), dr. Janneke

Lees verder »
Biotronik ICD
Community blog

Webinar ICD en autorijden

In samenwerking met het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) organiseert de ICD App op woensdag 14 april om 20:00 uur de webinar” ICD & autorijden”.Tijdens dit webinar (via

Lees verder »