Update-je

Zoals ik in mijn eerste blog schreef, was ik op zoek naar Dr Tan, die op miraculeuze wijze was verdwenen. Vandaag maar weer eens een poging gewaagd en niet gevonden. Het enige wat men mij kon vertellen was dat hij onverwacht aangaf weg te gaan en poef een week later nergens meer te vinden. Geïnformeerd bij AMC, Geervliet ( ccn) en ander cardioloog centrum waarbij hij gewerkt zou hebben.

Afgelopen tijd met de perikelen van de corona toch gewerkt ondanks dat ik in de risico groep zit/zat. Men moet men niet door angst laten lijden. Ben banger voor het bericht dat de paracetamol besmet is en het DNA kan aantasten dan het coronavirus.
Heb in die tijd ook gordelroos gehad en dan mag je niets anders slikken dan paracetamol en smeren met sudocreme/ zinkzalf. De huisarts wilde Tramadol voorschrijven, maar doordat het scherm geel werd niet gedaan. “Uit voorzorg” werd er gezegt.
De rode vlekken zijn bijna weg, maar de pijn kan nog een half jaar blijven ( zelfs permanent). Dus nu de paracetamol de deur uitgedaan en ff tandenbijten bij pijnaanval.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Schrijf een reactie!

Word lid van de Brugada community!
Ontmoet lotgenoten en deel je ervaringen en vragen op de community.

opmerkingen

@peepso_user_80(Jenita)
Hoi Judith,
Nadat dr. Tan het AMC had verlaten heb ik hem nog eenmaal in Geervliet gezien. Hij was op dat moment al bijna 20 jaar de cardioloog van mijn moeder. Uiteindelijk is zij bij dr. Amin terecht gekomen, evenals mijn broertje. Beide hebben zeer goede ervaringen met hem.

Ik zit zelf vanwege de afstand bij dr. de Boer in het UMCG.. ik weet soms niet zo goed wat ik moet denken. Hij wuift mijn klachten soms zo makkelijk weg. Maar ik voel toch echt dat er iets niet klopt.

Hopelijk heb je hier iets aan.
Community blog

Webinar Brugada Syndroom

Harteraad organiseert samen met het Erasmus MC een online informatieavond voor mensen met het Brugada syndroom en hun familieleden. Dr. Sing-Chien Yap (cardioloog-elektrofysioloog), dr. Janneke

Lees verder »
Biotronik ICD
Community blog

Webinar ICD en autorijden

In samenwerking met het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) organiseert de ICD App op woensdag 14 april om 20:00 uur de webinar” ICD & autorijden”.Tijdens dit webinar (via

Lees verder »