Efteling

Alweer koorts voor het weekendje Efteling!

Efteling

Een paar weken terug moest ons dochtertje van 4 naar het ziekenhuis vanwege koorts. Het is nu alweer zover. Al bijna een week is ze aan de paracetamol thuis en de koorts bleef rond de 37.4 hangen. Bij haar is de Brugada afwijking op de ecg te zien vanaf 37.6. Best spannend dus. Gisteren zijn we toch naar het ziekenhuis gegaan en de temperatuur ligt nu tussen de 38 en 39 graden met paracetamol en ibuprofen.

Het is allemaal uit voorzorg zeg ik tegen iedereen maar toch vreet het energie. Ik ben vandaag gewoon naar het werk gegaan terwijl mijn vrouw bij haar bleef. Vanavond hebben we gewisseld en nu zit ik dus naast het bed. Ik hoop dat ze snel weer op gaat knappen en dat ze geen last krijgt van ritmestoornissen.

We zouden net als vorig jaar een weekendje naar de Efteling. We zijn toen vanuit het ziekenhuis doorgereden naar Kaatsheuvel. Dit jaar dus weer hetzelfde verhaal. We zouden zaterdag ochtend vertrekken maar ik heb voor mijzelf al besloten dat we het moeten afzeggen. Afgezien dat ze waarschijnlijk nog niet naar huis mag zaterdag is het niet prettig om na deze intense dagen een weekendje weg te gaan. We zullen dit over een paar weken maar moeten proberen.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Schrijf een reactie!

Word lid van de Brugada community!
Ontmoet lotgenoten en deel je ervaringen en vragen op de community.

opmerkingen

Er zijn nog geen reacties
Community blog

Webinar Brugada Syndroom

Harteraad organiseert samen met het Erasmus MC een online informatieavond voor mensen met het Brugada syndroom en hun familieleden. Dr. Sing-Chien Yap (cardioloog-elektrofysioloog), dr. Janneke

Lees verder »
Biotronik ICD
Community blog

Webinar ICD en autorijden

In samenwerking met het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) organiseert de ICD App op woensdag 14 april om 20:00 uur de webinar” ICD & autorijden”.Tijdens dit webinar (via

Lees verder »