Author picture

Onze dochter heeft ‘weer’ verhoging

Gisteravond kwam Annelies naar beneden en zei tegen mij: “Ze heeft 38.5”. Ik zei: “Nee he, is het weer zover” alsof het heel normaal is. We hebben een kwartiertje gewacht en daarna heeft Annelies het ziekenhuis gebeld om te overleggen wat we moeten doen. De arts die op dat moment dienst heeft, geeft aan dat ze geen paracetamol mag omdat ze eerst een ECG (hartfilmpje) willen maken. Annelies pakt de spullen die mee moeten en ik maak onze dochter rustig wakker, en kleed haar aan. Daarna wil ze nog even onze zoon een knuffel geven dus dat deed ze terwijl hij sliep. In het ziekenhuis is ze weer netjes ontvangen en er is direct een coronatest afgenomen en een ECG gemaakt.

Het is nu ochtend en de corona uitslag is gelukkig negatief. Het ECG is beoordeeld en daar zien ze zoals gewoonlijk wel wat op maar dat is niet anders dan normaal bij koorts. De paracetamol en Diclofenac doen zijn werk en de koorts is gezakt. Nu is het afwachten of de koorts wegblijft en als ze zonder medicatie 24 uur koortsvrij is mag ze weer naar huis. Ik ben benieuwd hoe lang dit deze keer gaat duren. Hopelijk is ze snel weer thuis.

Geef een reactie

Meer berichten