writing-2

Deel jij jouw verhaal?

We hebben op deze website veel informatie over over het Brugada syndroom met je gedeeld. Maar wat het betekent om de ziekte te hebben en welke invloed het kan hebben op je dagelijks leven, wordt nog duidelijker na het lezen van patiënten verhalen. We streven ernaar de patiënten verhalen aan te vullen met hoe het is om alleen drager te zijn van het Brugada syndroom, wat de invloed van het hebben van Brugada betekent voor een partner of familieleden, en welke rol een erfelijke ziekte als Brugada speelt binnen een familie. Hiervoor hebben we wel jou nodig. Deel jouw verhaal en help lotgenoten!

Je mag je eigen verhaal schrijven en mailen naar info@brugada.nl of je vult een formulier en aan de hand van die vragen maken wij een opzetje. Deze bespreken we met je en plaatsen hem op de site als je akkoord gaat. We zien graag jouw verhaal tegemoet!

Of kijk eerst naar de verhalen van anderen. Klik hier om naar de pagina te gaan.

Deel dit bericht:

Lees ook deze artikelen

impactdag

Hart4onderzoek: Impactdag 2023 – Sport en Bewegen

Zaterdag 18 maart 2023 organiseert Hart4onderzoek een impactdag waarbij de vraag “Hoe te sporten en bewegen met een aangeboren/genetische hartziekte” centraal staat. Samen met sprekers