shake-it-mobile-phone-icon-94492

Brugada community (web) app

Tegenwoordig zijn er heel veel apps beschikbaar voor op je telefoon, tablet, laptop of pc. Helaas is de community die wij gebruiken nog niet geschikt voor een app. Wel hebben we een alternatief om toch gemakkelijk vanaf je mobiele of vaste apparaat de community te gebruiken.

Progressive Web Apps (PWA) is een nieuwe technologie die een middenweg creëert tussen een website en een mobiele app. Ze worden op de telefoon geïnstalleerd als een normale app (webapp) en zijn toegankelijk vanaf het startscherm.

Gebruikers kunnen terugkeren naar uw website door de app vanaf hun startscherm te starten en met uw website te communiceren via een app-achtige interface. Uw terugkerende bezoekers zullen bijna onmiddellijke laadtijden ervaren en genieten van de geweldige prestatievoordelen van uw PWA!

Ideaal dus om gemakkelijk naar de community te gaan en om de laatste berichten te lezen en om mee te praten. Ook kun je natuurlijk alle andere pagina’s ook lezen via de (web)-app.

Hoe werkt dit?

Het is erg makkelijk. Als je google chrome gebruikt op een android apparaat dan krijg je automatisch de vraag om Brugada.nl op je startscherm te zetten. Gebruik je IOS dan ga je in safari naar het vierkantje met het pijltje en daar kies je zet op beginscherm.

Klik hier voor een uitleg van alle browsers!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Meer nieuws

Brugada community
Nieuws

Community aangepast!

Ik heb er weer een lange dag opzitten. De community werd niet goed weergegeven op

griep
Nieuws

Wat te doen bij griep?

Het griepseizoen is weer begonnen. Wat is griep en wat kun je er tegen doen?

Community blog (alleen voor leden)

Berichten met het label ‘Community Blog’ kunnen alleen gelezen worden door leden. Wil je deze berichten ook lezen, meld je dan gratis aan!