telefoon

Login of registreer met social media accounts

Handmatig accounts aanmaken is lastig: we willen alleen toegang tot de diensten van een website, niet vijf minuten besteden aan het instellen van e-mails, wachtwoorden en basisinformatie. Daarom zijn de knoppen ‘Aanmelden met Facebook’ en ‘Aanmelden met Google’ zo gewoon geworden op internet.

Het is nu ook hier mogelijk om in te loggen of je te registreren met je Facebook, Twitter of Google account. Tegenwoordig heeft de gemiddelde Nederlander ongeveer 130 accounts op zijn naam, dus wij begrijpen dat het je tegen kan houden om je te registreren. Ook voor de mensen die dit geen probleem vinden heeft dit voordelen, inloggen gaat bijvoorbeeld vaak sneller en je hoeft je inloggegevens niet te onthouden!

De community krijgt alleen de basisgegevens om je profiel in te vullen. Denk hierbij aan je naam, email, geboortedatum en avatar. De community kan geen berichten namens jou plaatsen op je sociale media accounts.

Probeer het nu!

Deel dit bericht:

Lees ook deze artikelen

community wereldbol

Kom in contact!

De Brugada Community ben ik begonnen om informatie over het Brugada syndroom op een plek te bundelen en om in contact te komen met lotgenoten.

enquete

Samenvatting enquête

De enquête om een expertisecentrum te beoordelen en gelijk ook een beeld te krijgen van onze achterban is afgerond. Dit heeft veel bruikbare informatie opgeleverd,

thermometer

Adviesbrief medicatie en koorts

Uit een enquête is gebleken dat meerdere behandelaren niet goed weten wat ze moeten doen als er een Brugada patiënt met koorts binnenkomt. Dit kan