person holding iphone showing social networks folder

Login of registreer met social media accounts

Handmatig accounts aanmaken is lastig: we willen alleen toegang tot de diensten van een website, niet vijf minuten besteden aan het instellen van e-mails, wachtwoorden en basisinformatie. Daarom zijn de knoppen ‘Aanmelden met Facebook’ en ‘Aanmelden met Google’ zo gewoon geworden op internet.

Het is nu ook hier mogelijk om in te loggen of je te registreren met je Facebook, Twitter of Google account. Tegenwoordig heeft de gemiddelde Nederlander ongeveer 130 accounts op zijn naam, dus wij begrijpen dat het je tegen kan houden om je te registreren. Ook voor de mensen die dit geen probleem vinden heeft dit voordelen, inloggen gaat bijvoorbeeld vaak sneller en je hoeft je inloggegevens niet te onthouden!

De community krijgt alleen de basisgegevens om je profiel in te vullen. Denk hierbij aan je naam, email, geboortedatum en avatar. De community kan geen berichten namens jou plaatsen op je sociale media accounts.

Probeer het nu!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Meer nieuws

Community blog (alleen voor leden)

Berichten met het label ‘Community Blog’ kunnen alleen gelezen worden door leden. Wil je deze berichten ook lezen, meld je dan gratis aan!

Steun de Brugada community

Meer info