black and white

Community aangepast!

Ik heb er weer een lange dag opzitten. De community werd niet goed weergegeven op sommige mobiele apparaten. Al een tijdje vraag ik mij af of de community wel een goede toevoeging is op de website aangezien er niet actief word deelgenomen. Aan de bezoekers van de website ligt het gelukkig niet dus we gaan zeker door!

Wel doe ik met de community een stapje terug. Financieel is dit helaas niet haalbaar meer. Daarom is het nu alleen mogelijk om berichten op de tijdlijn te plaatsen en je eigen blog. Groepen, privé-berichten en vriendschappen zijn niet meer mogelijk. Mocht dit in de toekomst beter gaan dan kunnen we deze functies altijd weer toevoegen. Het kan dus zijn dat je wat mist maar het is ook weer wat overzichtelijker ;-).

Als alternatief op deze groepen heb ik wel een forum toegevoegd. Het voordeel van een forum is wel dat vragen makkelijk terug te vinden zijn voor nieuwe gebruikers. Het nadeel is dat een leeg forum niet aantrekkelijk is. Ben jij de eerste die wat gaat plaatsen?

Ook is er een grote wijziging geweest om de website veiliger en sneller te maken. Het kan zijn dat er iets van jouw informatie verloren is gegaan. Excuses voor dit ongemak.

Daarnaast zijn er nog wat verbeteringen doorgevoerd en grafische aanpassingen. Heb jij ze al gezien?

Over financieel gesproken, wist je dat je ook een donatie kunt doen? De jaarlijkse kosten lopen aardig op dus alle donaties zijn welkom, klein of groot ;-). Dit kan via onderstaand formulier. Alvast bedankt voor jouw steun!

Deel dit bericht:

Lees ook deze artikelen

laptop met koffie

Wijziging website!

De Brugada Community is al 3 jaar een onafhankelijke patiënten community voor Brugada patiënten en naasten. Het platform vol informatie en lotgenotencontact is helemaal gratis

black and white close up fingers 1083628

Ben jij al lid van de Facebookgroep?

De Brugada Community bestaat al bijna 3 jaar en een van de doelen is om lotgenoten met elkaar in contact te brengen. Al die tijd

enquete

Samenvatting enquête

De enquête om een expertisecentrum te beoordelen en gelijk ook een beeld te krijgen van onze achterban is afgerond. Dit heeft veel bruikbare informatie opgeleverd,