ggd kampen
Auteur foto

Mijn 3e vaccinatie is een feit

Mijn boosterprik

Annelies (mijn toenmalige vrouw) is vandaag gestart met het uitdelen van de boosterprik aan cliënten en collega’s op haar werk. Ik ben vanmorgen met ons zoontje naar voetbal geweest omdat hij een wedstrijd had in Dronten. Op de terugweg werd ik gebeld door Annelies en ze gaf aan dat ze nog een aantal vaccinaties over hadden, en/of ik hem al wilde hebben. Het is eigenlijk nog aan de vroege kant omdat ik eind juni mijn tweede prik heb gehad, maar aangezien ik onder de risicogroep val en ze toch over waren leek het ons goed om dit toch alvast te doen(het advies is 6 maanden na je laatste vaccinatie). Ik ben ernaartoe gereden en binnen 20min stond ik weer buiten. Nu weer hopen dat ik er net als de vorige keer geen last van krijg, op een zere arm na ;-).

Ik zal volgende week nog even een update plaatsen hoe het de dagen na de prik ging.

Geef een reactie

Meer berichten