Superpwa

Brugada community (web) app

Tegenwoordig zijn er heel veel apps beschikbaar voor op je telefoon, tablet, laptop of pc. Wij zien nog niet voldoende voordelen om een app te laten maken van de website. Wel zijn er voordelen om toch een app te gebruiken, denk hierbij aan snellere laadtijden en pushberichten en een beter vormgeving op mobile apparaten. Wel hebben we een alternatief om toch gemakkelijk vanaf je mobiele apparaat de community te gebruiken.

Progressive Web Apps (PWA) is een “nieuwe” technologie die een middenweg creëert tussen een website en een mobiele app. Ze worden op de telefoon geïnstalleerd als een normale app (webapp) en zijn toegankelijk vanaf het startscherm.

Ideaal dus om gemakkelijk naar de community te gaan en om optimaal de laatste berichten te lezen.

Hoe werkt dit?

Het is erg makkelijk. Op sommige apparaten krijg je een melding om Brugada.nl op je startscherm te zetten. Krijg je geen melding klik dan op de knop hieronder of kijk dan één van de filmpjes hieronder. (Apple ondersteund pwa nog niet volledig).


Deel dit bericht:

Lees ook deze artikelen

laptop met koffie

Wijziging website!

De Brugada Community is al 3 jaar een onafhankelijke patiënten community voor Brugada patiënten en naasten. Het platform vol informatie en lotgenotencontact is helemaal gratis

black and white close up fingers 1083628

Ben jij al lid van de Facebookgroep?

De Brugada Community bestaat al bijna 3 jaar en een van de doelen is om lotgenoten met elkaar in contact te brengen. Al die tijd

enquete

Samenvatting enquête

De enquête om een expertisecentrum te beoordelen en gelijk ook een beeld te krijgen van onze achterban is afgerond. Dit heeft veel bruikbare informatie opgeleverd,