Superpwa
Author picture

Brugada community (web) app

Tegenwoordig zijn er heel veel apps beschikbaar voor op je telefoon, tablet, laptop of pc. Wij zien nog niet voldoende voordelen om een app te laten maken van de website. Wel zijn er voordelen om toch een app te gebruiken, denk hierbij aan snellere laadtijden en pushberichten en een beter vormgeving op mobile apparaten. Wel hebben we een alternatief om toch gemakkelijk vanaf je mobiele apparaat de community te gebruiken.

Progressive Web Apps (PWA) is een “nieuwe” technologie die een middenweg creëert tussen een website en een mobiele app. Ze worden op de telefoon geïnstalleerd als een normale app (webapp) en zijn toegankelijk vanaf het startscherm.

Ideaal dus om gemakkelijk naar de community te gaan en om optimaal de laatste berichten te lezen.

Hoe werkt dit?

Het is erg makkelijk. Op sommige apparaten krijg je een melding om Brugada.nl op je startscherm te zetten. Krijg je geen melding klik dan op de knop hieronder of kijk dan één van de filmpjes hieronder. (Apple ondersteund pwa nog niet volledig).


Deel dit bericht:

Lees ook deze artikelen

symposium

Symposium Brugada syndroom

Symposium Brugada syndroom Symposium Brugada syndroom 25 Mei Amsterdam UMC (locatie AMC)Mede georganiseerd door Brugada.nl  Informatie Op 25 Mei wordt er een symposium georganiseerd door diverse

Genetica

Informatie Klinisch Genetica

In mei 2023 zijn we door de Klinisch Genetica van het Amsterdam UMC benaderd om te inventariseren met welke vragen Brugada patiënten en naasten zitten.