security
Author picture

Website beveiliging aangescherpt

De laatste tijd zie ik steeds meer spam binnenkomen in mijn mailbox. Ook proberen ongewenste gasten regelmatig de website te bezoeken. Gelukkig is deze goed beveiligd, maar dit is toch wat aangescherpt. Naast de toegenomen veiligheid, is reCAPTCHA ook niet meer nodig. Zelf heb ik een hekel aan die puzzels die je moet oplossen voordat je iets kunt verzenden.

Natuurlijk zitter er ook nadelen aan, al verwacht ik dat die niet zoveel problemen geven. Het zou kunnen dat de website niet bereikbaar is als je een vpn verbinding gebruikt. Sommige landen en IP-adressen staan op een blacklist. Mocht je deze melding krijgen, dan zal je vpn tijdelijk uitschakelen voldoende moeten zijn.

Mocht je nog andere problemen tegenkomen dan hoor ik het graag, dan zal zorgen voor een oplossing!

Deel dit bericht:

Lees ook deze artikelen

Genetica

Informatie Klinisch Genetica

In mei 2023 zijn we door de Klinisch Genetica van het Amsterdam UMC benaderd om te inventariseren met welke vragen Brugada patiënten en naasten zitten.

Zwaar

Een heftig jaar achter de rug

Een update na een heftig jaar.  2023 is een jaar dat ik snel wil vergeten. Helaas is er een einde gekomen aan ons huwelijk waardoor