security
Author picture

Website beveiliging aangescherpt

De laatste tijd zie ik steeds meer spam binnenkomen in mijn mailbox. Ook proberen ongewenste gasten regelmatig de website te bezoeken. Gelukkig is deze goed beveiligd, maar dit is toch wat aangescherpt. Naast de toegenomen veiligheid, is reCAPTCHA ook niet meer nodig. Zelf heb ik een hekel aan die puzzels die je moet oplossen voordat je iets kunt verzenden.

Natuurlijk zitter er ook nadelen aan, al verwacht ik dat die niet zoveel problemen geven. Het zou kunnen dat de website niet bereikbaar is als je een vpn verbinding gebruikt. Sommige landen en IP-adressen staan op een blacklist. Mocht je deze melding krijgen, dan zal je vpn tijdelijk uitschakelen voldoende moeten zijn.

Mocht je nog andere problemen tegenkomen dan hoor ik het graag, dan zal zorgen voor een oplossing!

Deel dit bericht:

Lees ook deze artikelen

white plastic wire puzzle with black background

Informatie Klinisch Genetica

Brugada Community is benaderd door de afdeling klinisch Genetica van het UMC Amsterdam en zij willen graag werken aan de onduidelijkheid op het gebied van

feedback

Help mee! Beoordeling UMC Utrecht

Het UMC Utrecht heeft een aanvraag gedaan als expertisecentrum. Wij zijn gevraagd om mee te werken aan deze beoordeling met de ervaring vanuit de patiënten.

ern main logo

Brugada syndrome-GWAS article

Samenvatting van een nieuw onderzoek. Onderstaande samenvatting is door de Brugada Community geschreven. Het originele document kun je downloaden via onderstaande knop. Bron: EARN Guard,