security
Auteur foto

Website beveiliging aangescherpt

De laatste tijd zie ik steeds meer spam binnenkomen in mijn mailbox. Ook proberen ongewenste gasten regelmatig de website te bezoeken. Gelukkig is deze goed beveiligd, maar dit is toch wat aangescherpt. Naast de toegenomen veiligheid, is reCAPTCHA ook niet meer nodig. Zelf heb ik een hekel aan die puzzels die je moet oplossen voordat je iets kunt verzenden.

Natuurlijk zitter er ook nadelen aan, al verwacht ik dat die niet zoveel problemen geven. Het zou kunnen dat de website niet bereikbaar is als je een vpn verbinding gebruikt. Sommige landen en IP-adressen staan op een blacklist. Mocht je deze melding krijgen, dan zal je vpn tijdelijk uitschakelen voldoende moeten zijn.

Mocht je nog andere problemen tegenkomen dan hoor ik het graag, dan zal zorgen voor een oplossing!

Deel dit bericht:

Lees ook deze artikelen

Conferentiezaal 1

Terugblik symposium en de presentaties

Update 30-05-2024 Presentaties toegevoegd. 25 mei 2024 was het symposium over het Brugadasyndroom. Het was een zeer geslaagde dag met veel waardevolle informatie. De Brugada

feedback

Korte enquête

De Brugada community is nog geen officiële organisatie, maar wij willen deze stap wel gaan zetten. Wij hebben jouw hulp nodig om van de Brugada