security

Website beveiliging aangescherpt

De laatste tijd zie ik steeds meer spam binnenkomen in mijn mailbox. Ook proberen ongewenste gasten regelmatig de website te bezoeken. Gelukkig is deze goed beveiligd, maar dit is toch wat aangescherpt. Naast de toegenomen veiligheid, is reCAPTCHA ook niet meer nodig. Zelf heb ik een hekel aan die puzzels die je moet oplossen voordat je iets kunt verzenden.

Natuurlijk zitter er ook nadelen aan, al verwacht ik dat die niet zoveel problemen geven. Het zou kunnen dat de website niet bereikbaar is als je een vpn verbinding gebruikt. Sommige landen en IP-adressen staan op een blacklist. Mocht je deze melding krijgen, dan zal je vpn tijdelijk uitschakelen voldoende moeten zijn.

Mocht je nog andere problemen tegenkomen dan hoor ik het graag, dan zal zorgen voor een oplossing!

Deel dit bericht:

Lees ook deze artikelen

community wereldbol

Kom in contact!

De Brugada Community ben ik begonnen om informatie over het Brugada syndroom op een plek te bundelen en om in contact te komen met lotgenoten.

enquete

Samenvatting enquête

De enquête om een expertisecentrum te beoordelen en gelijk ook een beeld te krijgen van onze achterban is afgerond. Dit heeft veel bruikbare informatie opgeleverd,

thermometer

Adviesbrief medicatie en koorts

Uit een enquête is gebleken dat meerdere behandelaren niet goed weten wat ze moeten doen als er een Brugada patiënt met koorts binnenkomt. Dit kan