thermometer

Adviesbrief medicatie en koorts

Uit een enquête is gebleken dat meerdere behandelaren niet goed weten wat ze moeten doen als er een Brugada patiënt met koorts binnenkomt. Dit kan vervelend en soms zelfs gevaarlijk zijn voor de patiënt en daarom hebben het Amsterdam UMC en het Cardiologie Centrum AMC een adviesbrief gemaakt voor hun patiënten. Deze brief kun je overhandigen als je bijvoorbeeld met koorts naar een ander ziekenhuis gaat. Dit kan zijn omdat deze in de buurt is of omdat je koorts krijgt tijdens een vakantie. Zorg dus dat je deze brief klaar hebt liggen voor het geval dat jij, je partner of kinderen koorts krijgen.

Het is dus gebleken dat niet alle ziekenhuizen Brugada patiënten hetzelfde behandelen. Word je niet behandeld door het Amsterdam UMC of Cardiologie Centrum AMC, dan is het verstandig om deze brief eerst aan je behandelaar voor te leggen om te vragen of dit ook voor jouw geldt.

De brief is te vinden op de pagina Leefstijl

Deel dit bericht:

Lees ook deze artikelen

100 leden in onze groep!

Afgelopen oktober is onze Facebookgroep online gegaan en met succes! Inmiddels zijn er al 100 leden actief in deze groep. Wij willen iedereen bedanken voor

kerst raam

Fijne feestdagen!

Bedankt dat jij de Brugada Community volgt! We kijken ernaar uit om je in 2023 opnieuw van dienst te zijn. Jouw vertrouwen is belangrijk en

laptop met koffie

Wijziging website!

De Brugada Community is al 3 jaar een onafhankelijke patiënten community voor Brugada patiënten en naasten. Het platform vol informatie en lotgenotencontact is helemaal gratis