thermometer
Auteur foto

Adviesbrief medicatie en koorts

Uit een enquête is gebleken dat meerdere behandelaren niet goed weten wat ze moeten doen als er een Brugada patiënt met koorts binnenkomt. Dit kan vervelend en soms zelfs gevaarlijk zijn voor de patiënt en daarom hebben het Amsterdam UMC en het Cardiologie Centrum AMC een adviesbrief gemaakt voor hun patiënten. Deze brief kun je overhandigen als je bijvoorbeeld met koorts naar een ander ziekenhuis gaat. Dit kan zijn omdat deze in de buurt is of omdat je koorts krijgt tijdens een vakantie. Zorg dus dat je deze brief klaar hebt liggen voor het geval dat jij, je partner of kinderen koorts krijgen.

Het is dus gebleken dat niet alle ziekenhuizen Brugada patiënten hetzelfde behandelen. Word je niet behandeld door het Amsterdam UMC of Cardiologie Centrum AMC, dan is het verstandig om deze brief eerst aan je behandelaar voor te leggen om te vragen of dit ook voor jouw geldt.

De brief is te vinden op de pagina Leefstijl

Deel dit bericht:

Lees ook deze artikelen

bergen

De Alpe d’Huez lopen!

Een mooie uitdaging in het vooruitzicht! Elk jaar gaan leerlingen van onze school naar de Alpe d’Huez om geld op te halen voor FFTK (Flevoland

ICT’er / Webdesigner

De Brugada community is op zoek naar een ict’er/webdesigner. Ben jij enthousiast, gemotiveerd, ondernemend en zet jij je graag onbezoldigd in voor mensen met het

Klaarstaan als naaste

Ben jij een naaste van iemand met het Brugada syndroom en wil jij anderen helpen door contact op te nemen met lotgenoten? Dan kun je