arts-schrijft
Author picture

Tussenstand enquête

Update 27-09-2022: Enquête is gesloten

Even een korte update over de enquête die is uitgezet voor het beoordelen van een Expertisecentrum.

De enquête is vaak ingevuld, wel 86 keer op dit moment! Heel erg bedankt als jij deze ook hebt ingevuld. Jouw inbreng is veel waard omdat we daarmee de zorg voor Brugada patiënten kunnen verbeteren. We gaan alle antwoorden samenvoegen en kijken wat de punten zijn die verbeterd moeten en kunnen worden. Dit zal wel wat tijd in beslag nemen gezien de grote hoeveelheid respondenten. Wij houden je hierover op de hoogte!

De beoordeling van het expertisecentrum is inmiddels ingediend. Mocht je het interessant vinden om te lezen wat deze beoordeling inhoudt dan kun je dat hier lezen op de website van de VSOP.

Heb je de enquête nog niet ingevuld, dan kan dat nog t/m 23 oktober 2022. Ik hoop dat we de 100 respondenten nog gaan halen!

Nogmaals bedankt voor jouw inbreng en heb je dit nog niet gedaan klik dan op de knop hieronder.

Deel dit bericht:

Lees ook deze artikelen

Genetica

Informatie Klinisch Genetica

In mei 2023 zijn we door de Klinisch Genetica van het Amsterdam UMC benaderd om te inventariseren met welke vragen Brugada patiënten en naasten zitten.

Zwaar

Een heftig jaar achter de rug

Een update na een heftig jaar.  2023 is een jaar dat ik snel wil vergeten. Helaas is er een einde gekomen aan ons huwelijk waardoor