arts-schrijft
Author picture

Tussenstand enquête

Update 27-09-2022: Enquête is gesloten

Even een korte update over de enquête die is uitgezet voor het beoordelen van een Expertisecentrum.

De enquête is vaak ingevuld, wel 86 keer op dit moment! Heel erg bedankt als jij deze ook hebt ingevuld. Jouw inbreng is veel waard omdat we daarmee de zorg voor Brugada patiënten kunnen verbeteren. We gaan alle antwoorden samenvoegen en kijken wat de punten zijn die verbeterd moeten en kunnen worden. Dit zal wel wat tijd in beslag nemen gezien de grote hoeveelheid respondenten. Wij houden je hierover op de hoogte!

De beoordeling van het expertisecentrum is inmiddels ingediend. Mocht je het interessant vinden om te lezen wat deze beoordeling inhoudt dan kun je dat hier lezen op de website van de VSOP.

Heb je de enquête nog niet ingevuld, dan kan dat nog t/m 23 oktober 2022. Ik hoop dat we de 100 respondenten nog gaan halen!

Nogmaals bedankt voor jouw inbreng en heb je dit nog niet gedaan klik dan op de knop hieronder.

Deel dit bericht:

Lees ook deze artikelen

white plastic wire puzzle with black background

Informatie Klinisch Genetica

Brugada Community is benaderd door de afdeling klinisch Genetica van het UMC Amsterdam en zij willen graag werken aan de onduidelijkheid op het gebied van

feedback

Help mee! Beoordeling UMC Utrecht

Het UMC Utrecht heeft een aanvraag gedaan als expertisecentrum. Wij zijn gevraagd om mee te werken aan deze beoordeling met de ervaring vanuit de patiënten.

ern main logo

Brugada syndrome-GWAS article

Samenvatting van een nieuw onderzoek. Onderstaande samenvatting is door de Brugada Community geschreven. Het originele document kun je downloaden via onderstaande knop. Bron: EARN Guard,