arts-schrijft

Tussenstand enquête

Even een korte update over de enquête die is uitgezet voor het beoordelen van een Expertisecentrum.

De enquête is vaak ingevuld, wel 86 keer op dit moment! Heel erg bedankt als jij deze ook hebt ingevuld. Jouw inbreng is veel waard omdat we daarmee de zorg voor Brugada patiënten kunnen verbeteren. We gaan alle antwoorden samenvoegen en kijken wat de punten zijn die verbeterd moeten en kunnen worden. Dit zal wel wat tijd in beslag nemen gezien de grote hoeveelheid respondenten. Wij houden je hierover op de hoogte!

De beoordeling van het expertisecentrum is inmiddels ingediend. Mocht je het interessant vinden om te lezen wat deze beoordeling inhoudt dan kun je dat hier lezen op de website van de VSOP.

Heb je de enquête nog niet ingevuld, dan kan dat nog t/m 23 oktober 2022. Ik hoop dat we de 100 respondenten nog gaan halen!

Nogmaals bedankt voor jouw inbreng en heb je dit nog niet gedaan klik dan op de knop hieronder.

Deel dit bericht:

Lees ook deze artikelen

community wereldbol

Kom in contact!

De Brugada Community ben ik begonnen om informatie over het Brugada syndroom op een plek te bundelen en om in contact te komen met lotgenoten.

enquete

Samenvatting enquête

De enquête om een expertisecentrum te beoordelen en gelijk ook een beeld te krijgen van onze achterban is afgerond. Dit heeft veel bruikbare informatie opgeleverd,

thermometer

Adviesbrief medicatie en koorts

Uit een enquête is gebleken dat meerdere behandelaren niet goed weten wat ze moeten doen als er een Brugada patiënt met koorts binnenkomt. Dit kan