beach
Author picture

Vakantie 2022

De vakantie zit er alweer bijna op! Wat gaat de tijd toch snel als je geniet samen met je gezin.

Dit jaar zijn we voor de 5e keer naar Camping de Paal geweest in Bergeijk. Ook de laatste keer voorlopig, we hebben het daar nu wel gezien. Ook al willen de kinderen er weer naartoe ;-). Dit blog is niet om reclame te maken, maar mocht je jongen kinderen hebben dan is dit zeker een aanrader.

Een dag voordat we weg zouden gaan had ik nog een examen Nederlands en ben daarvoor geslaagd. Ik was niet helemaal fit maar dacht dat dat door alle spanning kwam. In de vakantie werd dit iets erger. Ik was best verkouden en had flinke keelpijn. Daarbij kwam ook nog eens koorts waar we niet op zaten te wachten. Gelukkig kon ik dit onderdrukken met paracetamol en Diclofinac.

Vorig jaar moesten we met ons dochtertje naar het ziekenhuis die koorts had en ik was niet van plan om zelf te gaan ;-). Jammer dat koorts toch zorgt dat je ineens in de stress raakt terwijl iemand zonder Brugada hier waarschijnlijk niet eens bij stil staat.

Ondanks dit alles (wat gelukkig niet heel ernstig is) hebben we allemaal wel genoten van 2 weken Brabant en een paar dagen aan de Waal met onze caravan. Volgend jaar willen we toch graag weer naar het buitenland. Ik denk dat het Duitsland wordt en hopelijk zonder koorts;-).

Ik hoop dat jij ook een fijne vakantie hebt gehad. Wil je jouw verhaal ook delen?

Geef een reactie

Meer berichten