laptop met koffie

Wijziging website!

De Brugada Community is al 3 jaar een onafhankelijke patiënten community voor Brugada patiënten en naasten. Het platform vol informatie en lotgenotencontact is helemaal gratis en dat willen we heel graag voor altijd zo houden.

In verband met de hard oplopende kosten die ikzelf investeer, is het af en toe nodig om te evalueren en daaruit ben ik tot de conclusie gekomen het ledengedeelte helaas niet goed loopt en 27 oktober a.s. komt te vervallen.

Pagina’s die wel beschikbaar blijven zijn: ervaringsverhalen, lotgenotencontact en downloads. Deze zullen voor iedereen beschikbaar zijn en te bereiken vanaf brugada.nl. Het is dan dus niet meer nodig (en mogelijk) om in te loggen op de website. Alle persoonsgegevens zullen volledig worden verwijderd! Dit staat los van de inschrijvingen op de nieuwsbrief, deze zullen uiteraard blijven bestaan.

Wat is er nieuw?

Na drie jaar en veel te hebben uitgeprobeerd zijn er veel leden, maar wordt er nauwelijks gebruikgemaakt van de community. Ik was wat terughoudend met een Facebookgroep, omdat ik wil dat mensen zonder Facebook ook gebruik moeten kunnen maken van de community. Inmiddels heb ik toch een Facebookgroep aangemaakt en met succes! In twee weken tijd zijn er al meer dan 50 actieve leden!

Ben je al lid van deze groep wil ik je bedanken hiervoor en ben je nog geen lid dan ben je ook van harte welkom! Klik hier om direct naar de Facebookgroep te gaan.

Tot zover wil ik je bedanken voor jouw tijd op de community en ik hoop je te spreken in de nieuwe Facebookgroep en anders via E-mail, WhatsApp, Messenger of het contactformulier.

Wil je helpen kan dat op meerdere manieren:

Deel dit bericht:

Lees ook deze artikelen

black and white close up fingers 1083628

Ben jij al lid van de Facebookgroep?

De Brugada Community bestaat al bijna 3 jaar en een van de doelen is om lotgenoten met elkaar in contact te brengen. Al die tijd

enquete

Samenvatting enquête

De enquête om een expertisecentrum te beoordelen en gelijk ook een beeld te krijgen van onze achterban is afgerond. Dit heeft veel bruikbare informatie opgeleverd,

sick pic

Koorts tijdens een weekendje weg

Afgelopen weekend zijn we met mijn schoonfamilie een weekendje naar Katwijk aan Zee geweest. Het weer vrijdag was iets minder maar gelukkig klaarde het al