kerst raam
Author picture

Fijne feestdagen!

Bedankt dat jij de Brugada Community volgt! We kijken ernaar uit om je in 2023 opnieuw van dienst te zijn. Jouw vertrouwen is belangrijk en de drijfveer voor verbetering.

Ben je trouwens al lid van onze Facebook groep? Daar kun je snel in contact komen met lotgenoten. De groep heeft inmiddels 100 leden! Ga direct naar de groep.

We zien het nieuwe jaar vol vertrouwen tegemoet. Onze inzet gaat in 2023 onverminderd door. Bedankt voor jouw vertrouwen in de Brugada Community. En namens ons allemaal wensen we je fijne feestdagen. Op naar een mooi en gezond 2023!

Hartelijke groet,

De Brugada Community

do

Steun het werk van de Brugada Community

We geven mensen met het Brugada syndroom en hun naasten praktische, sociale en emotionele steun. We komen op voor hun belangen bij de overheid, wetenschappelijk onderzoek, en zorgprofessionals. Dit kunnen we niet zonder jou! Met jouw donatie kunnen we de Brugada community draaiend houden en verbeteren, om zo deze mensen te blijven helpen.

Elke donatie is welkom

Deel dit bericht:

Lees ook deze artikelen

white plastic wire puzzle with black background

Informatie Klinisch Genetica

Brugada Community is benaderd door de afdeling klinisch Genetica van het UMC Amsterdam en zij willen graag werken aan de onduidelijkheid op het gebied van

feedback

Help mee! Beoordeling UMC Utrecht

Het UMC Utrecht heeft een aanvraag gedaan als expertisecentrum. Wij zijn gevraagd om mee te werken aan deze beoordeling met de ervaring vanuit de patiënten.

ern main logo

Brugada syndrome-GWAS article

Samenvatting van een nieuw onderzoek. Onderstaande samenvatting is door de Brugada Community geschreven. Het originele document kun je downloaden via onderstaande knop. Bron: EARN Guard,