Genetica
Author picture

Informatie Klinisch Genetica

Brugada Community is benaderd door de Klinisch Genetica van het UMC Amsterdam en zij willen graag werken aan de onduidelijkheid op het gebied van erfelijkheid bij Brugada patiënten. Het Brugada syndroom is een moeilijk ziektebeeld waardoor er onduidelijkheid ontstaat bij patiënten.

Klinisch Genetica is een specialisme dat onderzoek doet naar en voorlichting geeft over erfelijke ziekten en aangeboren afwijkingen

Denk hierbij aan de richtlijnen en klachten bij dragers en niet dragers, een kinderwens, diagnose, onderzoek, testen bij kinderen en embryo’s, mutaties, of zou je bij je jaarlijkse controle ook een klinisch geneticus willen spreken, etc.

Graag horen we van jou waar je graag meer informatie over wilt hebben. We willen dit graag in begrijpelijke taal op de website zetten en waar mogelijk de voorlichting tijdens een behandeling of onderzoek verbeteren.

Je kunt jouw vraag, ervaring of opmerking (anoniem) versturen. Let op dat wij de vragen niet direct gaan beantwoorden. We gaan ze bundelen en deze komen uiteindelijk op de website te staan.

Reageren is niet meer mogelijk. Je mag jouw vragen altijd stellen via het contactformulier!

Deel dit bericht:

Lees ook deze artikelen

Genetica

Informatie Klinisch Genetica

In mei 2023 zijn we door de Klinisch Genetica van het Amsterdam UMC benaderd om te inventariseren met welke vragen Brugada patiënten en naasten zitten.

Zwaar

Een heftig jaar achter de rug

Een update na een heftig jaar.  2023 is een jaar dat ik snel wil vergeten. Helaas is er een einde gekomen aan ons huwelijk waardoor