feedback
Auteur foto

Help mee! Beoordeling UMC Utrecht

Update 07-06-2023

Helaas hebben we te weinig reacties ontvangen om een goede beoordeling te geven. Daarom slaan we deze beoordeling voor dit jaar over.

Het UMC Utrecht heeft een aanvraag gedaan als expertisecentrum. We zijn gevraagd om mee te werken aan deze beoordeling met de ervaring vanuit de patiënten. Hiervoor hebben we jouw dus nodig. Sta je onder behandeling bij het UMC Utrecht of komt je hier voor bijvoorbeeld acute situaties, dan kun je ons helpen. Je hoeft hiervoor alleen een enquête in te vullen van ongeveer 5 minuten. Wij hopen op jouw hulp!

Wat is een expertisecentra?
Een expertisecentrum verzamelt actuele kennis over een aandoening, doet zelf onderzoek naar de aandoening en geeft patiënten en zorgverleners advies over de behandeling van de aandoening. Een expertisecentrum kan ook een samenwerkingsverband zijn.

Inzenden is niet meer mogelijk

Dit onderzoek doen wij samen met Hart4onderzoek

Deel dit bericht:

Lees ook deze artikelen

Conferentiezaal 1

Terugblik symposium en de presentaties

Update 30-05-2024 Presentaties toegevoegd. 25 mei 2024 was het symposium over het Brugadasyndroom. Het was een zeer geslaagde dag met veel waardevolle informatie. De Brugada

feedback

Korte enquête

De Brugada community is nog geen officiële organisatie, maar wij willen deze stap wel gaan zetten. Wij hebben jouw hulp nodig om van de Brugada