feedback
Author picture

Help mee! Beoordeling UMC Utrecht

Update 07-06-2023

Helaas hebben we te weinig reacties ontvangen om een goede beoordeling te geven. Daarom slaan we deze beoordeling voor dit jaar over.

Het UMC Utrecht heeft een aanvraag gedaan als expertisecentrum. We zijn gevraagd om mee te werken aan deze beoordeling met de ervaring vanuit de patiënten. Hiervoor hebben we jouw dus nodig. Sta je onder behandeling bij het UMC Utrecht of komt je hier voor bijvoorbeeld acute situaties, dan kun je ons helpen. Je hoeft hiervoor alleen een enquête in te vullen van ongeveer 5 minuten. Wij hopen op jouw hulp!

Wat is een expertisecentra?
Een expertisecentrum verzamelt actuele kennis over een aandoening, doet zelf onderzoek naar de aandoening en geeft patiënten en zorgverleners advies over de behandeling van de aandoening. Een expertisecentrum kan ook een samenwerkingsverband zijn.

Inzenden is niet meer mogelijk

Dit onderzoek doen wij samen met Hart4onderzoek

Deel dit bericht:

Lees ook deze artikelen

symposium

Symposium Brugada syndroom

Symposium Brugada syndroom Symposium Brugada syndroom 25 Mei Amsterdam UMC (locatie AMC)Mede georganiseerd door Brugada.nl  Informatie Op 25 Mei wordt er een symposium georganiseerd door diverse

Genetica

Informatie Klinisch Genetica

In mei 2023 zijn we door de Klinisch Genetica van het Amsterdam UMC benaderd om te inventariseren met welke vragen Brugada patiënten en naasten zitten.