Slogan Brugada community
Auteur foto

Samen sterk, samen vooruit

Op 1 februari 2019 is de Brugada community opgericht en dat betekent dat de community al bijna vijf jaar bestaan! In die vijf jaar is er een sterke community ontstaan met actuele en betrouwbare informatie over het Brugada syndroom. De Brugada community is ook een plek waar lotgenoten hun verhaal kunnen delen en contact kunnen opnemen voor al hun vragen, die door onszelf, lotgenoten of professionals worden beantwoord. Ook is er een actieve besloten facebookgroep en organiseren we jaarlijks een online meeting om vragen te beantwoorden en je te informeren over de huidige ontwikkelingen rondom het Brugada syndroom.

Slogan
Met dit bericht willen we gelijk onze nieuwe slogan introduceren: “Samen sterk, samen vooruit!” Deze slogan benadrukt de kracht van de gemeenschap en samenwerking in het overwinnen van uitdagingen, want dat is waar onze kracht ligt.

Steun de community
Om de Brugada community te onderhouden en lotgenoten (beter) van dienst te kunnen zijn willen we je vragen om een kleine bijdrage zodat we ons in 2024 kunnen blijven zetten voor lotgenoten en naasten. Namens de Brugada community alvast heel erg bedankt voor jouw bijdrage!

Samen sterk, samen vooruit!

Doneer nu

Deel dit bericht:

Lees ook deze artikelen

bergen

De Alpe d’Huez lopen!

Een mooie uitdaging in het vooruitzicht! Elk jaar gaan leerlingen van onze school naar de Alpe d’Huez om geld op te halen voor FFTK (Flevoland

ICT’er / Webdesigner

De Brugada community is op zoek naar een ict’er/webdesigner. Ben jij enthousiast, gemotiveerd, ondernemend en zet jij je graag onbezoldigd in voor mensen met het

Klaarstaan als naaste

Ben jij een naaste van iemand met het Brugada syndroom en wil jij anderen helpen door contact op te nemen met lotgenoten? Dan kun je