Conferentiezaal 1
Auteur foto

Terugblik symposium en de presentaties

Update 30-05-2024 Presentaties toegevoegd.

25 mei 2024 was het symposium over het Brugadasyndroom. Het was een zeer geslaagde dag met veel waardevolle informatie. De Brugada community wil alle betrokkenen bedanken voor hun inzet om dit mogelijk te maken en kijken uit naar de volgende meeting. Wij willen ook alle aanwezigen die er fysiek en online bij waren bedanken voor hun aanwezigheid en interesse.

Er waren zo’n 170 gasten fysiek aanwezig en ongeveer 65 gasten die online meekeken wat een hele mooie opkomst is en weer bevestigd dat er behoefte is aan dit soort bijeenkomsten over het Brugadasyndroom

Tijdens het symposium zijn er kaartjes uitgedeeld met een QR-code naar een enquête. Deze kan nog worden ingevuld t/m 25 juni. U kunt deze ook invullen als u niet aanwezig was bij het symposium. Wilt u deze alsnog invullen dan kan dat via deze link: www.brugada.nl/250524.

De presentaties van het symposium kunt u vinden op de website van Ern-guard, klik hier om naar de presentaties te gaan.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van het symposium of wilt u de Brugada community helpen met het opzetten van een stichting, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of de pagina ‘vacatures‘.

Deel dit bericht:

Lees ook deze artikelen

feedback

Korte enquête

De Brugada community is nog geen officiële organisatie, maar wij willen deze stap wel gaan zetten. Wij hebben jouw hulp nodig om van de Brugada

bergen

De Alpe d’Huez lopen!

Een mooie uitdaging in het vooruitzicht! Elk jaar gaan leerlingen van onze school naar de Alpe d’Huez om geld op te halen voor FFTK (Flevoland