Logo brugada full
facebook twitter website instagram 

Brugada Community nieuwsbrief!

Ontvang het laatste nieuws omtrent Brugada en de Brugada community

Uitnodiging online bijeenkomst Covid-19 vaccin

Brugada community

Beste reader

Een extra nieuwsbrief i.v.m. het COVID-19 vaccin. Ik krijg regelmatig de vraag of het COVID-19 vaccin veilig is voor Brugada patiënten. Ik heb hier geen antwoord op en ik ben zelf ook erg benieuwd. Gelukkig houdt het UMC Amsterdam een online bijeenkomst op 21 januari. In deze nieuwsbrief kun je hier meer informatie over lezen en je inschrijven. Uiteraard komt de informatie na de bijeenkomst ook online te staan. Dit zal niet direct 21 januari zijn. De artsen zullen zelf met een samenvatting komen na deze bijeenkomst. Als deze beschikbaar is zet ik hem z.s.m. online. Kun je niet wachten? Schrijf je dan snel in!

Online voorlichting over COVID-vaccinatie bij patiënten met een lang-QT syndroom of Brugada syndroom

Graag nodigt het UMC Amsterdam u uit om deel te nemen aan de online informatie bijeenkomst die we organiseren op donderdagavond 21 januari om 20.00 uur. Het voorlopige programma ziet er als volgt uit: Welkom en inleiding – Prof. dr. A.A.M. Wilde, cardioloog Amsterdam UMC Algemene introductie vaccinaties ter preventie van infectieziekten – Prof. Dr. M. van Vugt, internist-infectioloog De nieuw ontwikkelde COVID-vaccins en …

Lees meer
Online voorlichting over COVID-vaccinatie bij patiënten met een lang-QT syndroom of Brugada syndroom
Bedankt voor het lezen en nog een fijne dag! Hieronder kun je een korte Enquête over de community invullen en een donatie in. Voel je vrij!
facebook twitter website instagram