horizontal_tagline_on_transparent_by_logaster
facebook twitter 

Brugada Community enquête!

Het laatste nieuws over het Brugada syndroom

Oproep aan Brugada patiënten en naasten

Brugada community

Beste Lezer

Hierbij een extra nieuwsbericht!

Oproep aan Brugada patiënten en naasten: help mee aan het beoordelen van een expertisecentrum

Enquete
Door de VSOP zijn we gevraagd om de aanvraag van een mogelijk toekomstig expertisecentrum te beoordelen vanuit de patiënten en naasten. Om een goed beeld te krijgen van dit expertisecentrum hebben we je hulp nodig. We willen je daarom vragen om onderstaande enquête in te vullen, zodat we kunnen meewerken aan deze beoordeling.

Om een goed beeld te krijgen van de huidige medische begeleiding en behandeling hebben we deze enquête uitgezet om zo input te krijgen van Brugada patiënten en naasten. Hiermee willen we inzicht krijgen in de huidige behandeling in de ziekenhuizen, om zo ook zicht te krijgen op wat nodig is voor het mogelijk toekomstige expertisecentrum. Met deze informatie zal de zorg, begeleiding en behandeling van onder andere Brugadapatienten verbeterd worden en daar helpen wij natuurlijk graag aan mee.

De enquête neemt ongeveer 8 minuten van je tijd in beslag en jouw inbreng is zeer waardevol. We hopen daarom op je medewerking.

Alvast bedankt!

Ga naar de enquête

O ja, toch belangrijk om te vermelden: je antwoorden zijn volledig anoniem (jouw individuele antwoorden zijn niet zichtbaar voor andere partijen).

Ga naar de website
Bedankt voor het lezen en nog een fijne dag! Hieronder kun je een donatie doen om ons te steunen!
facebook twitter website 
Email Marketing Powered by MailPoet