Brugada logo
facebook twitter website instagram 

Brugada Community nieuwsbrief!

Ontvang het laatste nieuws omtrent Brugada en de Brugada community
Brugada community

Nieuwsbrief juli 2020

Via deze nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen over het Brugada syndroom en de community website. Afmelden kan gemakkelijk via de knop onderaan de nieuwsbrieven.

Vakantie en reizen met een hartaandoening

Vakantie is een manier om te ontspannen, maar wanneer je een hart- of vaataandoening hebt, heeft dit invloed op je vakantie. Hoe zorg je ervoor dat je kunt genieten van onbezorgde momenten? Kies een geschikte vakantiebestemming. Houd bij het kiezen van een vakantiestemming er rekening mee dat: de kwaliteit van de gezondheidszorg in het vakantieland minder kan zijn dan in …
Vakantie en reizen met een hartaandoening
corona-virus-still-1000x562
Vragen en antwoorden Brugada en COVID19

9 april heeft er een online bijeenkomst plaatsgevonden waar Brugada Patiënten en lotgenoten vragen konden stellen aan professionals. De opkomst was groot en alle vragen zijn beantwoord. De meest gestelde vragen kun je vinden op de website. Klik op de knop om hier direct naar toe te gaan.
blackboard-met-een-som-van-een-vraagteken-en-een-gloeilamp_1205-371
Pagina veelgestelde vragen

De pagina met de veelgestelde vragen is vernieuwd. Deze is onder andere overzichtelijker geworden. Ik merk dat veel bezoekers van de Brugada Community snel een antwoord willen. Ik zou deze pagina graag willen uitbreiden dus ik zou het tof vinden als jij daarmee wilt helpen. Het enige wat je hoeft te doen is jouw vragen in te sturen waar je mee zat of zit. Dit mag met en zonder antwoord, dan ga ik hierna op zoek. Het doel is om deze pagina zo compleet mogelijk te maken zodat mensen die net te maken hebben met het Brugada syndroom hier snel en een duidelijk antwoord kunnen vinden. Ik hoop dat ik kan reken op jouw hulp! Klik op de knop om je vragen in te sturen., alvast bedankt! (insturen kan ook op de pagina veelgestelde vragen zelf)
fo
Het forum is verwijderd

Het forum heb ik afgesloten. Er was een mogelijkheid om de community te gebruiken en het forum. Het forum werd nauwelijks gebruikt dus om de kosten te verlagen en de website overzichtelijk te houden heb ik gekozen om meer in te zetten op de community en de pagina veelgestelde vragen. Deze zullen de komende tijd dus ook verbetert worden.

Mis jij nog iets op de website of heb je tips, dan hoor ik het graag. Ik wil hier samen met jou een mooie community van maken.
Dit is het laatste nieuws, ik wil je bedanken voor het vertrouwen en jouw inbreng op de community. Ik wens je alle goeds en gezondheid toe en alvast een hele fijne vakantie!
Waardeer je de Community? Doneer dan gemakkelijk via de knop. Alvast bedankt voor je bijdrage!
facebook twitter 

Gratis magazine ‘Emoties en een hart- en vaataandoening’

Wil je meer informatie over emoties en een hart- en vaataandoening? Download het magazine met betrouwbare informatie, ervaringsverhalen en praktische tips. Een hart- of vaatziekte heeft impact. Na een ingreep of behandeling voel je je lichamelijk misschien weer een heel stuk beter. Maar hoe zit het met je kwaliteit van leven? Kun je weer volop genieten of zit de handrem erop, …

Read more
Gratis magazine ‘Emoties en een hart- en vaataandoening’

Brugada en COVID-19 vragen en antwoorden

Brugada en COVID-19 vragen en antwoorden
Bekijk nu de meest gestelde vragen over het Brugada syndroom en het Coronacirus COVID-19. Vragen die tijdens de online meeting op 09-04-2020 zijn beantwoord kun je hier nalezen! https://brugada.nl/covid-19/

Read more